ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Αποπροσανατολισμός (ηθελημένος?) απο τον Δήμο Βέλου-Βόχας!

Κλείνει τον Δήμο για μία (1) ημέρα και καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προς το Α.Τ Βραχατίου, ο Δήμαρχος κ. Παπακυριάκου οπως βλέπετε πάρα κάτω στο δελτίο τύπου του Δήμου.

Οι λόγοι, ελλειπής αστυνόμευση και αύξηση της εγκληματικότητας λέει.

Είναι αλήθεια οτι υπάρχει ελλειπής αστυνόμευση και αύξηση της εγκληματικότητας.
Όμως νομίζω οτι ο κ. δήμαρχος και η πλειοψηφία του δημοτικου συμβουλίου εθελοτυφλούν και αποπροσανατολίζουν τον λαό οταν δείχνουν οτι υπευθυνο ειναι το Α.Τ Βραχατίου και οτι διαμαρτυρόμενοι προς αυτό θα λυθει το πρόβλημα, λέγοντας "χτυπάω το σαμαρι να ακουσει το γαιδουρι".
Κρύβουν την αλήθεια οτι υπεύθυνη για όλα τα πάρα πάνω είναι η ίδια η κυβέρνηση της ΝΔ-Πασοκ και πιο πριν μαζί με τους ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ καθώς και το ντόπιο και ξένο τοκογλυφικό παγκοσμιοποιημένο κεφάλαιο του άκρατου και καταστροφικού νεοφιλελευθερισμού- που μεχρι και ο Παυλόπουλος και ο Πολύδωρας εχθές κατακεραυνωσαν με αρθρα τους και βιβλία- που εχουν φέρει την εξαθλίωση στον Ελληνικό λαό και σε ολες τις υπηρεσίες του κράτους μεταξυ των οποιων ειναι και τα σώματα ασφαλείας οπως ειναι το Α.Τ Βραχατίου, με αποτέλεσμα περαν της αυξησης της εγκληματικότητας λογω φτωχειας και ελλειψης υποδομών, να ισχυροποιειται εκλογικά και το εθνικιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής και να θέλει να αντικαταστησει με παραστρατιωτικές οργανώσεις της το ιδιο το κράτος!
Δεν ειναι λοιπον λύση η μονοήμερη απεργία του Δήμου Βέλου-Βόχας και η διαμαρτυρία προς το Α.Τ Βραχατίου!
Λύση θα είναι αν αυτή η απεργία του Δήμου, με την συμπαράσταση και απόφαση των εργαζομένων του, γινει απεργία διαρκείας και συμμετοχή της ομοσπονδίας τους (ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΠΟΠ-ΟΤΑ) στο  μέτωπο που μολις εχθές ξεκινησαν οι καθηγητες της ΟΛΜΕ και συμμετεχουν χιλιάδες αλλοι εργαζόμενοι απο άλλες ομοσπονδίες.
Λύση είναι όλοι μας να συμπαραταχθούμε σε αυτήν την κινητοποιηση με τις απεργίες διαρκείας, να προσπεράσουμε την ΑΔΕΔΥ που ελεγχεται απο τις συνδικαλιστικές παραταξεις της ΝΔ και Πασοκ και να προχωρήσουμε σε ενα συντονισμό που θα φερει την εξάπλωση των κινητοποιησεων και σε αλλους κλάδους.
Ειναι η απεργία διαρκείας το πιο δυνατό οπλο που εχουμε ως εγαζόμενοι ενάντια στην εξαθλίωση, που αυτη φερνει την αυξηση της εγκληματικότητας!
Την πρωτοβουλία αυτη για γενική απεργία διαρκείας ομως μην την περιμένουμε απο τους ηγέτες, αυτοδιοικητικους η συνδικαλιστικους!
Παράδειγμα, οι καθηγητές που πήραν την απόφαση για 5νθημερες επαναληπτικές απο τα κάτω! Απο τις ίδιες τις οργανώσεις τους, τις κατά τόπους ΕΛΜΕ και οχι από τις συνδικαλιστικές τους ηγεσιες !
Να  περάσει ο έλεγχος του απεργιακού αγώνα στα χέρια του μαζικού κινήματος, με γενικές συνελεύσεις σε κάθε χώρο, με εκλεγμένες απεργιακές επιτροπές και ενα κεντρικο Συντονιστικό.
Αμεσοδημοκρατικά και με ελεύθερη έκφραση και οχι φιμωμένα για τους πολίτες όπως έχει κάνει μέχρι τώρα στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Παπακυριάκος και οι πρόεδροι του και τολμούν να ζητούν τώρα την συμμετοχή των πολιτών σε διαμαρτυρίες που είναι και αποπροσανατολιστικές!
Πάρα κάτω το δελτίο τύπου του Δήμου Βέλου-Βόχας:



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ                                                  ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ 16-9-2013
Πληροφορίες:Mασούρη Αικ.                                     
Τηλέφωνο: 2741360522
Φαξ:           2741052303                                                        ΠΡΟΣ Μ.Μ.Ε

                                     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


Σε συνέχεια της από 27 Ιουνίου 2013 συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Παραβατικότητας , της αρίθμ.127/2013 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέλου Βόχας για την αντιμετώπιση εγκληματικότητας-παραβατικότητας στο Δήμο Βέλου Βόχας και μετά την επίσκεψη του Δημάρχου στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη  στις 25 Ιουλίου
Ο Δήμος Βέλου Βόχας ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ για την ελλειπή αστυνόμευση & αύξηση της εγκληματικότητας
·        Θα παραμείνει κλειστός την ΠΑΡΑΚΣΕΥΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 για την εξυπηρέτηση του κοινού
·        Στις 10.00 π.μ. της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ (Ζευγολατιό) και στη συνέχεια  όλοι θα μεταβούν  στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου για την επίδοση ψηφίσματος
Ο Δήμος Βέλου Βόχας καλεί όλους τους φορείς και συμπολίτες να συμμετέχουν δυναμικά στην προσπάθεια αυτή προκειμένου η πολιτεία να κατανοήσει την κρισιμότητα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βέλου Βόχας και να σπεύσει στην επίλυσή τους.
                                           Γραφείο επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου