ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Και ιδού το Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο της ΕΤΠΑΚΟ Βραχατίου εξαιρετικού παλαιού βιομηχανικού κτιρίου (πρώην κλαμπ "Εκτός Αθηνών") έτοιμο απο το ...2003!!!


Παρουσιάζω πάρα κάτω το Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο για την δέσμευση της ΕΤΠΑΚΟ ως δημοτικού κοινωφελούς χώρου πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, το οποίο συνέταξα δωρεάν μετά από ανάθεση του τέως δημάρχου Δημ. Γαλάνη και κατάθεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της 23-10-2003 επί δημαρχίας Σπ. Χριστοδούλου.

Επίσης παρουσιάζω το υπ.αρ. 21/22 Πρακτικό της απόφασης αυτης του Δ/Σ με αρ. 242/2003 από την συνεδρίαση αυτή, με τις θέσεις των κύριων στελεχών του ΔΣ, δηλαδή του δήμαρχου Χριστοδούλου καθηγητή, του αντιδήμαρχου Παρασκευά Κολοκοντέ πολιτικού μηχανικού, του αντιπροέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Καραμπέτσου δικηγόρου και του Προέδρου Δ/Σ  Νικολάου Ραχανιώτη δικαστικού υπαλλήλου.
Στο Πρακτικό αυτό θα δείτε και τα μέλη όλου του Δημοτικού Συμβουλίου που έλαβαν μέρος και ψήφισαν ο,τι ψήφισαν ...ομόφωνα!
Δείτε θέσεις και βγάλτε συμπεράσματα για το αν και ποιοι αρχικά φταίνε για το ότι η ΕΤΠΑΚΟ δεν δεσμεύτηκε για δημοτικό πολιτιστικό χώρο, έμεινε ελεύθερη από το 2003 έως σήμερα 18-2-2014, καταστράφηκε το εσωτερικό της και χάθηκαν πολύτιμα μηχανήματα αλλά και νέος τεχνολογικός εξοπλισμός και είναι επικίνδυνα έτοιμη μέσα στον Αύγουστο εφέτος το 2014 να πωληθεί τζάμπα σε ιδιώτες κοράκια που περιμένουν με ανοιχτό το στόμα, αν δεν τρέξουμε να εγκριθεί η δέσμευση με το ΤΡΣ.
Στις επόμενες συνέχειες θα παρουσιάσω στοιχεία για τις πράξεις των επόμενων Δημοτικών Συμβουλίων της δημαρχίας Γ. Λιούντρη και σημερινής δημαρχίας Παπακυριάκου και θα κρίνετε.
ΥΓ.
Κύριε Γκαιμπελίσκε δημοσιογράφε της πλάκας της περιοχής μας, δες τι εχει προσφέρει ο υποφαινόμενος χωρίς να είναι καν συμέτοχος σε καμμία εξουσία! Σε επόμενες αναρτήσεις θα δεις κι άλλα, μείνε συνδεδεμένος! Σε αφορούν.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου