ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ανίδεοι η κακεντρεχείς οι του δήμου Βέλου-Βόχας άρχοντες?

 Και ιδού τα άμεσα αποτελέσματα της κάκιστης ενέργειας της δημοτικής μας αρχής που έγραφα στο προχθεσινό μου σημείωμα για τους κάδους απορριμάτων! (http://christosenikolaou.blogspot.gr/2014/02/blog-post_15.html)
Δεν πέρασε παρα μόνον ένα Σαββατοκύριακο και μάλιστα μέσα Φεβρουαρίου, όχι καλοκαιριού με παραθεριστές, και το χάλι άρχισε αμέσως!
Όχι μόνον οι επιπτώσεις υγιεινής προς την οικογένειά μου από την κοντινή απόσταση των σκουπιδιών και κάδων στην διπλανή δεξαμενή μου που ενέχει κινδύνους, αλλά και οι αισθητικές, περιβαλλοντικές και άρα και οικονομικές στην τουριστική ανάπτυξη του Βραχατίου καθόσον αυτή η τραγική κατάσταση συμβαίνει στον κεντρικό παραλιακό δρόμο του Βραχατίου και φάτσα στη θάλασσα!
Υπ, όψιν ότι το ισόγειο του σπιτιού μου ενοικιάζεται και ήδη έχω βάλει ταμπέλα ενοικιάσεως εδω και αρκετό καιρό. Τι λέτε κ. Δήμαρχε θα ενοικιαστεί με αυτήν σας την απαράδεκτη ενέργεια και γενικότερα με την γενική πορεία σας στην διαχείριση των απορριμάτων στην περιοχή? Η θα αναγκαστώ να σας ζητήσω αποζημίωση?
Ο Γκαιμπελίσκος δημοσιογράφος της πλάκας της περιοχή μας που "λασπώνει" όλο τον κόσμο, γιατί δεν παρεμβαίνει με έρευνα του? Έχει άλλα συμφέροντα?




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου