ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Προεκλογική καταιγίδα υποσχέσεων απο τον Δήμο Βέλου-Βόχας!

Συνεχίζει την προεκλογική υποσχεσιολογία ο δήμαρχος μας κ. Παπακυριάκος, συνεπικουρούμενος  πλέον και δυστυχώς, από δημοτικούς υπαλλήλους, στελέχη και μη, των μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου μας!
Πρώτα το προεκλογικό κάλεσμα-τέχνασμα που έκανε προς τους δημότες να προσκομίσουν στον δήμο τα έγγραφα τους για την ιδιωτική πολεοδόμηση που έχουν κάνει, ώστε να προχωρήσει , ο δήμος, στην μελέτη για την νομιμοποίηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αυτής της πολεοδόμησης με τους ιδιωτικούς δρόμους που ακύρωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας, ενώ ακόμα δεν είχε υπογράψει ούτε καν την σύμβαση!
Τώρα, αφού δεν του βγαίνει ακόμα το πάρα πάνω, για προεκλογικούς και μόνον λόγους, ξεκίνησαν νεα προπαγάνδα: Ψηφοθηρούν προς  τους δημότες μας, χορηγώντας τους βεβαιώσεις , που παραθέτω πάρα κάτω, σύμφωνα με τις οποίες τους λένε ότι "μπορούν να εκδώσουν με αυτές άδεια οικοδομής από την Πολεοδομία Κορίνθου, στα οικόπεδά τους που εχει ακυρώσει την οικοδομησιμότητα το Συμβούλιο της Επικρατείας, δηλαδή το Ανώτατο Συνταγματικό δικαστήριό της χώρας"!!!! 
Παρ'ολη την προφορική προσωπική μου παρέμβαση, για υπόθεση πελάτη μου, προς τους αρμόδιους τεχνικούς υπαλλήλους του δήμου μας, ότι οι βεβαιώσεις που χορηγούν δεν ισχύουν, οτι δεν μπορούν να με κάνουν ανίδεο μηχανικό στα μάτια των πελατών μου και ότι με αυτές δελεάζουν ψηφοθηρικά και μόνον προεκλογικά τον κόσμο, αρνήθηκαν με δικαιολογία μια απόφαση - προεκλογική και αυτή- ενός υπουργού της Τρόϊκας εσωτερικού!!!
Σήμερα λοιπόν παραθέτω και την έγγραφη απάντηση από την Πολεοδομία Κορίνθου ότι δεν ισχύουν αυτές οι βεβαιώσεις του δήμου και ότι δεν χορηγούνται οικοδομικές άδειες με αυτές, παρά μόνον με την νομιμοποίηση από την Περιφέρεια που πρέπει να κάνει ο δήμος!
Αλήθεια τι έχουν να πουν τώρα ο δήμαρχος και τα στελέχη μηχανικοί της τεχνικής υπηρεσίας?
Αλήθεια τι έχουν να πουν οι ίδιοι οι πολίτες που τους βεβαίωσαν ότι θα χτίσουν?
Μήπως πρέπει να καταγγείλουν πολιτικά τον δήμο?
Μήπως επίσης η Τεχνική Υπηρεσία πρέπει να μάθει ότι μια απόφαση του Σ.τ.Ε δεν καταργείται με μια υπουργική απόφαση και μόνον?
 Η πολιτική κατρακύλα πάντως του νυν δημάρχου μας και των συνεργατών του είναι πολύ μεγάλη και όσα τερτίπια, απ'ευθείας αναθέσεις και προεκλογικά κόλπα να κάνει δεν πρόκειται να σωθεί στις επερχόμενες εκλογές.
Μέσα σε αυτόν το ορυμαγδό της πολιτικής αλλά και οικονομικής κρίσης, ο κόσμος μαθαίνει σιγά-σιγά  ότι οι Μεσσίες μας έχουν τελειώσει και ότι μόνον η αλλαγή ολόκληρου του κράτους, ξεκινώντας απο την αυτοδιοίκηση, προς μια κατεύθυνση αυτοδιαχειριστικής συμμετοχικής δημοκρατίας και με έλεγχο από τα κάτω, από τους ίδιους τους πολίτες, μπορεί να φέρει την άνοιξη.
Αυτό σημαίνει ότι την ψήφο μας αυτήν την φορά πρέπει να την προσέξουμε.
Υπάρχουν νέες αυτοδιοικητικές παρατάξεις στον δήμο μας που θα κατέβουν στις εκλογές και που έχουν στο πρόγραμμα τους αυτές τις νέες κατευθύνσεις που λέω.
Ας τους στηρίξουμε ελπίζοντας ότι θα κάνουν και πράξη τις διακηρύξεις τους!!!!!
Ιδού πάρα κάτω και τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου