ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Προεκλογικά έργα βιτρίνας και μόνον απο τον δήμο Βέλου-Βόχας!

Δυστυχώς για άλλη μια φορά βλέπουμε τον δήμαρχό μας και το επιτελείο του να κατασκευάζουν μόνον έργα βιτρίνας, "αισθητικής παρέμβασης" τα ονομάζει η "έγκριτη" εφημερίδα!
Θα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς αν είναι αυτά τα έργα που χρειάζεται ο δήμος μας και οχι αυτά που έχουμε πραγματική ανάγκη και για τα οποία ο δήμαρχος κ. Παπακυριάκου οκτώ (8) χρόνια τώρα στην εξουσία δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα! Και ζητάει και άλλα πέντε (5) ακόμα!!
Αναφέρομαι συγκεκριμένα στα πάρα κάτω:
  1. Ελλειψη πόσιμου νερού ειδικά το καλοκαίρι
  2. Έλλειψη ικανού δημοτικού νερού άρδευσης που μας αναγκάζει να συμπληρώνουμε με αγορά απο ιδιώτες σε πανάκριβη τιμή και χωρίς αποδείξεις.
  3. Έλλειψη κεντρικού αποχετευτικού συστήματος που το αντικαθιστούν οι απορροφητικοί βόθροι με οτι αυτο συνεπάγεται στο περιβάλλον του τουριστικού Βραχατίου αλλα και στα πενιχρά οικονομικά των δημοτών, κυρίως αυτά τα χρόνια της κρίσης
  4. Έλλειψη σωστής και ολοκληρωμένης διαχείρισης και αποκομιδής των σκουπιδιών και της ανακύκλωσης. Όλοι γνωρίζουμε που θάβονται παράνομα τα σκουπίδια και οτι η ανακύκλωση είναι σχεδόν στο μηδέν. Ο κ. Παπακυριάκος οχτώ χρόνια τώρα περιμένει να του λύσει το θέμα των σκουπιδιών το φαραωνικό εργοστάσιο του κ. Τατούλη! Εμείς όμως οχτώ χρόνια τώρα βρωμάμε και ούτε θέλουμε να πληρώνουμε τριπλάσια τα κόστη στον κ. Τατούλη και στην ΤΕΡΝΑ.
  5. Έλλειψη έστω και ελάχιστης κυκλοφοριακής οργάνωσης με μονοδρόμηση δρόμων.
Και ενα σωρό άλλα ζητήματα-προβλήματα που θα ασχοληθώ αλλη φορά.

Το τραγικό δε των περιπτώσεων "αισθητικής παρέμβασης" που αναφέρεται στο προπαγανδιστικό άρθρο μετά των φωτογραφιών, είναι οτι οι αθεόφοβοι και στις δυο περιπτώσεις Ζευγολατιού και Βοχαϊκού, ξήλωσαν το ασφάλτινο οδόστρωμα της οδού Μεσογείων, οδού που κυκλοφορούν ακόμα και φορτηγά αυτοκίνητα, για να βάλουν  κυβόλιθους!! Κυβόλιθους, που οι επαΐοντες γνωρίζουν οτι τοποθετούνται μόνον σε πεζοδρόμια, πλατείες και σε δρόμους-πεζοδρόμια ήπιας κυκλοφορίας τους ονομαζόμενους και οχι σε δρόμους που περνούν λεωφορεία και φορτηγά! 
Τι να πει κανείς στο τέλος ακόμα και για τον ψεύτικο τίτλο: " Αισθητικές παρεμβάσεις στην πλατεία του Βοχαικού"!! Ενώ έγιναν στον κεντρικό δρόμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου