ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

"Αποφασίζομεν και διατασσομεν" από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Βέλου-Βόχας!!

Η αντιδημοκρατική στάση του κ.Πρεδάρη στο ζενίθ της!
Μετά την ιδιότυπη πολιτική χούντα της κυβέρνησης -ΕΕ-ΔΝΤ που μέσα σε ένα χρόνο έχει ρημάξει την Ελλάδα και με την πρόσφατη ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου ξεπουλάει την δημόσια περιουσία μας ( και την παραλία Βραχατίου?) στους ντόπιους και διεθνείς δανειστές τοκογλύφους,  έχουμε και την δική μας αυτοδιοικητική χούντα του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου μας η οποία ξαναχτύπησε!
Αφού αποκάλεσε "απόβρασμα της κοινωνίας" τον αντιπρόεδρο του συμβουλίου Βέλου (Βήμα Βόχας), στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο μου απαγόρευσε να μιλήσω ως πολίτης για το 13ο θέμα της ημερησίας διάταξης που αφορούσε την έγκριση αδειών χρήσης παραλίας Βραχατιου για ομπρελοκαθισματα, και παρ'οτι:
  •  Είχα υποβάλλει τρεις ημέρες πριν, εγγράφως αίτηση με mail  προς τον δήμο για να μιλήσω στο 13ο και μόνο θέμα, όπως ορίζει ο νόμος
  • Περίμενα υπομονετικά επί 2.50 ώρες παρακολουθώντας το συμβούλιο μέχρι να φτάσει στο 13ο θέμα
  • Ζήτησα τον λόγο στο 13ο θέμα, αφού είχαν μιλήσει όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι αρμόδιοι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων
  • Εκτός της ιδιότητας του απλού ενεργού και ενδιαφερόμενου πολίτη για την περιοχή του, είμαι μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του δήμου, εκπρόσωπος της Περιφερειακής παράταξης "Οικολογική Συμπολιτεία του Μοριά" και μέλος του ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ. 
Καταγγέλλω λοιπόν τον κ. Πρεδάρη για την απαράδεκτη στάση του απέναντι μου ως πολίτη του δήμου, ζητάω ΚΑΙ εγώ την παραίτηση του αν δεν αλλάξει πορεία προς μια δημοκρατική αντιμετώπιση των πολιτών, όπως επίσης στηλιτεύω και την στάση του δημάρχου Παπακυριακου και όλων των δημοτικών συμβούλων, εκτός του κ. Λέκκα ,, που δεν πήραν θέση σε αυτήν την δικτατορική και φασίζουσα στάση του προέδρου!
ΥΓ. 1
Ήταν άραγε προμελετημένη η λογοκρισία μου και είχε σχέση με την κριτική μου για την άλλη απαράδεκτη στάση του αντιδημάρχου καθαριότητας που τζάμπα πληρώνεται τον μισθό του αφού δεν βρίσκει τους υπαίτιους που εναποθέτουν μπάζα και στερεά έξω από τους κάδους σκουπιδιών και δεν επιβάλλει τα ανάλογα πρόστιμα όπως έχω ζητήσει με αποτέλεσμα το Βραχατι να έχει πήξει στην  βρώμα μέσα στο καλοκαίρι?
ΥΓ 2
Ο κ.Πρεδάρης και το Νεοδημοκρατικο του συμβούλιο αντί να φιμώνουν τους πολίτες καλά θα κάνουν να γκρεμίσουν την παράνομη περίφραξη από ιδιώτη, τμήματος του αιγιαλού και παραλίας στο Βραχατι κάτω απο τον Αγ.Δημήτριο που έχει χρονίσει! Τολμούν? Η απόφαση της Επιτροπής αυθαιρέτων είναι η 5614/29 Νοεμβρίου 2010 !!! Ιδού πως θα είναι άξιος ο μισθός τους! Επί αυτού όμως θα επανέλθω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου