ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο ( Ε.Πα.Μ) σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην Πανελλαδική Ιδρυτική Συνδιάσκεψή του. 1. Εισήγηση 2. Ανάγνωση και ψήφιση της Ιδρυτικής Διακήρυξης 3. Εκλογή των οργάνων του «Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου» 4. Σχεδιασμός δράσεων του «Ε.Πα.Μ» Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/7/2011 , στην αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης» Δημαρχείο Αργυρούπολης Κύπρου 68 Ώρα έναρξης 10.00 π.μ Παρακαλούμε, να δηλώσετε συμμετοχή, μέχρι την Τετάρτη 13/7/2011 το αργότερο. Στα τηλέφωνα : 210 9652027, 6978871302 Email : epam.grammateia@gmail.com Σημ: Στην Ιδρυτική Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του «Ενιαίου Πανελλαδικού Μετώπου» συμμετέχουν μόνο εγγεγραμμένα μέλη . Η εγγραφή θα γίνεται στην είσοδο της αίθουσας. ΠΡΟΣΟΧΗ Όσοι επιθυμούν να συμετασχουν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία στο παραπάνω e-mail έτσι ώστε για τη μετάβαση στο Δημαρχείο Αργυρουπολης να υπάρχουν αυτοκίνητα στο σταθμό Άγιος Δημήτριος του Μέτρο. Η προσωρινή οργανωτική επιτροπή Ιούλιος 2011
http://www.stopwatchhut.com/

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

Εμείς που υπογράφουμε το Κάλεσμα «Για τη συγκρότηση μετώπου για τη σωτηρία του λαού και την αναγέννηση της χώρας» συγκροτησαμε πρωτοβουλία πολιτών με στόχο τον συντονισμό της πάλης και των δραστηριοτήτων κατά τόπους και χώρους.
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να ζυμώσει πλατιά και να αναδείξει τα βασικά αιτήματα πάνω στα οποία μπορεί να συγκροτηθεί ένα αυθεντικό μέτωπο του λαού:
• Την ανατροπή του καθεστώτος κατοχής της χώρας από το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ.
• Την μη αναγνώριση και την άρνηση της πληρωμής του χρέους εδώ και τώρα,
• Την έξοδο από το ευρώ και την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος,
• Την εθνικοποίηση των μεγάλων τραπεζών με στόχο τον έλεγχο της οικονομίας και της κίνησης των κεφαλαίων,
• Την ανάδειξη του κράτους σε βασικό μοχλό της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης,
• Την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας που θα στηρίζεται στις ανάγκες και στο εισόδημα των εργαζομένων και στην πρωτοβουλία των ζωντανών παραγωγικών δυνάμεων του τόπου,
• Την απαλλαγή της χώρας από τα δεσμά που της έχουν επιβληθεί.
Η διάσωση της χώρας και του λαού απαιτεί την κατάκτηση της δημοκρατίας μέσα από την αυθεντική κατοχύρωση της λαϊκής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας.


«Αυτοί που πούλησαν τις γυναίκες και τις αδελφές στον κατακτητή, για να κάνουν τα νταραβέρια μαζί του, και μας σκλάβωσαν διπλά, αυτοί πάνε τώρα να μας πείσουν ότι είναι οι κέρβεροι της τιμής και της ηθικής! Μ' αυτά τα μέσα προσπαθούν να εξαπατήσουν το λαό για να συνεχίσουν το ξεζούμισμα και την εκμετάλλευσή του. Και πολλές φορές το καταφέρνουν αυτό και μας πείθουν μάλιστα ότι έτσι είναι όπως τα λένε»... ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ (Από τον Λόγο στη Λαμία, 22 Οκτωβρίου 1944)
Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί. Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές. Οι άνεργοι πεινούσαν.Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι. Κηρύχνουν τη λιτότητα. Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα. Ζητάνε θυσίες. Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους. Για τις μεγάλες εποχές που θα’ ρθουν. Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο. Λεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό. Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού. Bertolt Brecht

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).
ΠΗΓΗ: Σεισάχθεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου