ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ο γνωστός πατριώτης σταματα το έργο του αλιευτικου καταφυγίου!

Ο περιβόητος συμπατριώτης (πατριώτης?) ξαναχτύπησε στο Βραχάτι.
Μετά την κατασκευή της παράνομης περίφραξης του, στην παραλία κάτω από τον Αγ.Δημήτρη -και την διατήρηση της έως σήμερα με την νομική συνδρομή δικηγόρων (εκ Βραχατίου αλλοίμονο !!)-και μέσα στην οριοθετημένη από το κράτος γραμμή αιγιαλού και παραλίας, τώρα επανήλθε δριμύτερος και με ένσταση-προσφυγή του σταματάει το έργο κατασκευής του αλιευτικού καταφυγίου στο λιμάνι μας!!
Έργο που από οτι έμαθα από πηγή της Περιφέρειας είναι έτοιμο, ώριμο να ξεκινήσει με χρηματοδότηση αρκετών εκατομμυρίων ευρώ που αναμένουν στα ταμεία της!!
Τώρα τι σχέση έχει η φερόμενη ιδιοκτησία του που έχει παράνομα περιφράξει, με το αλιευτικό καταφύγιο, μόνον αυτός και η περιβαλλοντική του ευαισθησία το ξέρουν!! Η μήπως συμβαίνει κάτι άλλο? Ας το πει στα καφενεία του χωριού.
Το θέμα είναι πρώτον το θράσος που επικρατεί και περισσεύει και δεύτερον οτι με αυτή την ενέργεια , που επαναλαμβάνει άλλη παλαιότερη ενέργεια πατριωτών Βραχατίου που σταμάτησαν την κατασκευή της δημοτικής μαρίνας επι Τριαντάφυλλου, με αυτήν την ενέργεια λοιπόν θα χαθεί -μέσα και στην οικονομική κρίση-ένα έργο σημαντικό , μικρότερο της μαρίνας, που θα βοηθήσει όμως και αυτό την ανάπτυξη της περιοχής μας!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!
Απαιτούμε να άρει αμέσως  την οποιαδήποτε  ένσταση του, ώστε το έργο να προχωρήσει προς όφελος του κοινωνικού συνόλου όχι μόνον του Βραχατιου αλλά όλου του δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου