ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Σκάνδαλο για την ΕΤΠΑΚΟ?

Η απαξίωση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος εξουσίας επαληθεύεται καθημερινά. Μαζί του και το μικρό αδερφάκι του, το αυτοδιοικητικό σύστημα κάθε μέρα επιβεβαιώνεται οτι το ακολουθεί κατά πόδας την αυταπαξιωση του.
Και πιο συγκεκριμένα:
Η προηγούμενη δημοτική αρχή Λιουντρη-Μπούρα ανάθεσε απ'ευθειας με συγκεκριμένη αμοιβή σε μηχανικό, την μελέτη του Τοπικού Ρυμοτομικού Σχεδίου για την ΕΤΠΑΚΟ και η νέα δημοτική αρχή έδωσε η δίνει κάποια παράταση στον μελετητή για να παραδώσει την μελέτη.
Να γνωρίσω ομως στους συμπολίτες του δήμου μας, οτι εγώ προσωπικά ως αρχιτέκτων μηχανικός με πολεοδομικό πτυχίο, και με την βοήθεια του Γ.Κωστούρου, είχα συντάξει ΔΩΡΕΑΝ και ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ στον δημο την μελετη του Τοπικου Ρυμοτομικού Σχεδιου για την ΕΤΠΑΚΟ επι δημαρχίας της αλλης φοβερής και τρομερης διαρχίας Χριστοδούλου-Κολοκοντέ, αφου ημουν αυτός που προωθησε την ιδέα απόκτησης της ΕΤΠΑΚΟ απο τον δήμο με ρυμοτομικο σχεδιο για χωρους πολιτιστικους και αθλητικους, απο την εποχη του δημαρχου Γαλανη και προέδρου Βραχατιου του Τριανταφυλλου!
Τι εγινε λοιπόν αυτη ημελετη? Την εκρυψαν στα συρταρια του δημου? Την πέταξαν? Γιατί δεν την αξιοποιησαν? Γιατι ξοδεψαν χρηματα των φορολογουμενων πολιτων του δημου μας για να αναθεσουν την ιδια μελετη που εχουν στα συρταρια τους ΔΩΡΕΑΝ??? Τι κρυβεται απο πίσω? Μηπως πρεπει να ασχοληθει ο εισαγγελέας-υπάρχει?-η θα περιμενουμε μεχρι την ανατροπη του συστηματος για να βρουμε την αληθεια και να τημωρηθουν οι εμπλεκόμενοι??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου