ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Να κηρυχθεί «ειδική οικονομική ζώνη» η Ελλάδα προτείνουν οι Γερμανοί βιομήχανοι

(Αφιερωμένο το άρθρο για οσους μαλάκες δεν εχουν καταλάβει ακόμα οτι είμαστε προτεκτοράτο της Γερμανίας και οτι αυτός ακριβώς ήταν ο στόχος της κρίσης χρέους στη χώρα μας!) Χ.Ν


Να κηρυχθεί «ειδική οικονομική ζώνη» η Ελλάδα προτείνουν οι Γερμανοί βιομήχανοι

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012
Την κήρυξη της Ελλάδας σε «ειδική οικονομική ζώνη» προτείνει ο πρόεδρος του συνδέσμου Γερμανών βιομηχάνων, εξοπλισμένη με την απαραίτητη οικονομική βοήθεια και προσωπικό που θα στείλει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Οι δίδοντες στήριξη στην Ελλάδα θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να συνδιαμορφώνουν τις μεταρρυθμίσεις στη χώρα» υποστήριζει ο πρόεδρος του συνδέσμου Χανς Πέτερ Κάιτελ σε συνέντευξή του στο Spiegel που δημοσιεύεται τη Δευτέρα.

Ο ίδιος απορρίπτει τη συζήτηση για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη λέγοντας πως θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί ως θυγατρική «που δεν την αφήνεις να καταρρεύσει αλλά την εξυγιαίνεις».

«Όλες οι συζητήσεις περί εξόδου της Ελλάδας δεν οδηγούν πουθενά» αναφέρει ο Κάιτελ, λέγοντας πως «ως επιχειρηματίας, δεν θα άφηνα τη θυγατρική εταιρεία μου που είναι σε πολύ κακή κατάσταση να καταρρεύσει, αλλά θα την εξυγίαινα».

«Δηλαδή, η Ελλάδα πρέπει να γίνει ένα είδος ειδικής οικονομικής ζώνης εντός της ευρωζώνης, εξοπλισμένη με την απαραίτητη και θεμιτή οικονομική βοήθεια, αλλά και με προσωπικό από την ΕΕ» υποστήριξε. «Η Ελλάδα δεν θα πρέπει μεν να εκχωρήσει κυριαρχία, αλλά θα έπρεπε να δώσει σε όσους την στηρίζουν από την ΕΕ την ευκαιρία να συνδιαμορφώνουν επί τόπου τις μεταρρυθμίσεις» ανέφερε επιπλέον, σημειώνοντας πως «μπορεί κανείς να εξετάσει και το ενδεχόμενο εμπράγματων εγγυήσεων».

Η χώρα, καταλήγει, «πρέπει να μπει σε έναν "θάλαμο οξυγόνου" ώστε να να αναρρώσει μακροπρόθεσμα», τονίζοντας πως «για να γίνει αυτό, οι Έλληνες χρειάζονται χρόνο, όχι μήνες αλλά χρόνια».
Πηγη: Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου