ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

«Φωτιές» ανάβει το βιβλίο του Π. Ρουμελιώτη

Χ.Νικολάου:
Μετά και από αυτές τις γραπτές αποκαλύψεις, υπάρχουν ακόμα άτομα του Πασοκ που υποστηρίζουν οτι ο ΓΑΠ δεν ξεπούλησε? Γιατί αν υπάρχουν, τότε είτε έχουν προσωπικά οφέλη από το Πασοκ η είναι κομματικά του στελέχη...!!!

 
















Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ του Παναγιώτη Ρουμελιώτη και του Γιώργου Παπανδρέου για το πως οδηγήθηκε η χώρα μας στο μνημόνιο. Ο πρώην εκπρόσωπος της χώρας μας στο ΔΝΤ με το βιβλίο του προσπαθεί από την δική του σκοπιά να φωτίσει αρκετά «σκοτεινά» σημεία εκείνης της περιόδου.

Σύμφωνα με τα αποσπάσματα του βιβλίου που δημοσιοποίησε το περιοδικό «Επίκαιρα» ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης επιμένει πως ο τότε Πρωθυπουργός γνώριζε πως το πρόγραμμα δεν έβγαινε.

«Στις 28 Ιουνίου του 2010, με κάλεσε και πάλι στο γραφείο του (ο Ντομινίκ Στρος Κάν) και μου είπε: “Πρέπει να πεις στον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον Υπουργό οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου να πιέσουν την ευρωζώνη να αποδεχτεί την αναδιάρθρωση του χρέους σας”. Στις 5 Αυγούστου ενημέρωσα τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και στην συνέχεια τον Πρόεδρο του ΟΔΔΗΧ Πέτρο Χριστοδούλου για τις θέσεις του Νομινίκ Στρος Καν σχετικά με το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του χρέους. Και οι δύο ξαφνιάστηκαν, αλλά ο Πέτρος Χριστοδούλου φάνηκε να συμφωνεί με την αναδιάρθρωση. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ήταν περισσότερο επιφυλακτικός, γνωρίζοντας προφανώς τις αντιδράσεις των εταίρων μας στην ευρωζώνη και ειδικότερα του Προέδρου της ΕΚΤ Ζαν Κλοντ Τρισέ και του αντιπροέδρου της Λουκά Παπαδήμου».

Μάλιστα ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης,.............

ΠΗΓΗ:  http://www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου