ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Δήμος Βέλου-Βόχας | ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Δήμος Βέλου-Βόχας

 

Όλοι περιμένουν. Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα κατέβει στις εκλογές; Ποιον θα κατεβάσει; Είναι δικαιολογημένα αυτά τα ερωτήματα με δεδομένο το σαρωτικό ρεύμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες Εθνικές εκλογές.
Να δώσουμε λοιπόν την απάντησή μας.
Στις εκλογές του 2010 ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν απών. Δεν είχαμε οργάνωση, δεν υπήρχε δημοτική παράταξη που να μας εκφράζει, με αποτέλεσμα οι αριστεροί ψηφοφόροι του δήμου μας να διαχυθούν ανάμεσα στη «Σκύλα και τη Χάρυβδη». Δεν έχουμε εκπροσώπηση στο Δ.Σ.
Από το 2012 που δημιουργήθηκε η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο μας, η παρέμβασή μας στα δημοτικά πράγματα έγινε αισθητή. Παρευρισκόμαστε τις συνεδριάσεις του Δ.Σ., συμμετείχαμε ενεργά στη δημιουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καταθέτουμε προτάσεις αλληλεγγύης.
Γιατί λοιπόν ως τώρα δεν παρουσιάσαμε έναν υποψήφιο Δήμαρχο; Γιατί η λογική και η στρατηγική μας, σπάει τις παραδοσιακές τακτικές του Δήμαρχου-Μεσία. Γιατί πιστεύουμε βαθειά στις δημοκρατικές διαδικασίες συμμετοχής των πολιτών στην Αυτοδιοίκηση. Γιατί δεν πιστεύουμε στο προσωποκεντρικό μοντέλο αλλά στη λαϊκή συμμετοχή, στη μεταφορά εξουσιών από το Δήμαρχδο στο Δημοτικό Συμβούλιο και ακόμα παραπέρα στη λαϊκή συνέλευση του χωριού-γειτονιάς. Γιατί δε θέλουμε μια κομματική δημοτική κίνηση αλλά μια ευρεία δημοκρατική παράταξη που θα συσπειρώνει όλους τους πολίτες που αντιτάσσονται στον Καλλικράτη και στα Μνημόνια. Συμβάλαμε λοιπόν και πρωτοστατήσαμε στη δημιουργία της «Ενωτικής Ριζοσπαστικής Παράταξης» (βλ. τη Διακήρυξή της σε άλλη σελίδα).
Σύντομα η παράταξη, που λειτουργεί αυτόνομα και δημοκρατικά και έχει απλωθεί σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, θα εκλέξει τους άξιους να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό της, καθώς και τον υποψήφιο Δήμαρχο.
Έφτασε η ώρα της ανατροπής των παραδοσιακών-πελατειακών λογικών και στα δημοτικά πράγματα.
Αντώνης Πρεντάκης

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Δήμος Βέλου-Βόχας | ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου