ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Η ιστορία της ΜΗ απαλλοτρίωσης της ΕΤΠΑΚΟ στο Βραχάτι, σε ...συνέχειες!

Ένας εξαιρετικός χώρος - η ΕΤΠΑΚΟ, πρωην σταφιδεργοστάσιο, πρωην κλαμπ "Εκτός Αθηνών" άριστο δείγμα βιομηχανικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, μετα της συνολικής οικοπεδικής της έκτασης 12 περιπου στρεμμάτων, που βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας, δίπλα στον παλαιό σταθμό του ΟΣΕ, κινδυνεύει να πωληθεί σε κοράκια ιδιώτες.
Δυστυχώς, από το έτος 2000 μ.χ που ξεκίνησαν οι διαδικασίες απαλλοτρίωσης του από τον νεοσύστατο τότε δήμο Βόχας, με προσωπική μου συνεχή παρέμβαση και δωρεάν μελέτη Τοπικού Ρυμοτομικού Σχεδίου που έχει κατατεθει στον δήμο απο το 2003, έως σήμερα αυτή, η απαλλοτρίωση, παρ'οτι πέρασαν τόσα δημαρχοκεντρικά δημοτικά συμβούλια, Πασοκ και ΝΔ, καρκινοβατεί και κινδυνεύει να χαθεί, με καταληκτική ημερομηνία τον ερχόμενο Αύγουστο 2014!
Σε συνέχειες θα παρουσιάσω την ιστορία, η οποια ομως θα εχει και αυτή καταληκτική ημερομηνία για το τέλος της,.....τις δημοτικές εκλογές του Μαιου 2014!
Αν τελικά οι δημοτικοί μας άρχοντες, κ. Παπακυριακος και το δημοτικό του συμβούλιο, δεν προχωρήσουν, έστω και τώρα, να ολοκληρώσουν τις οποιεσδήποτε διαδικασίες χρειάζονται ώστε να δεσμευτεί κατ 'αρχήν για πολιτιστικές χρήσεις με το ΤΡΣ και να αποδοθεί υστερα στον δήμο μας αυτό το εξαιρετικό κτίριο, για πολιτιστικές χρήσεις που τόσο πολύ λείπουν απο την περιοχή μας, το κρίμα θα ειναι στο λαιμό τους και ελπίζω οι δημότες μας να τους ...ανταμείψουν ανάλογα!

ΜΕΡΟΣ  ΠΡΩΤΟΝ:
Πως και ποιός ξεκίνησε την Ιστορία?
(Δεν χρειάζεται κ. δημοσιογράφε να είναι κανείς εκλεγμένος, αρκεί να ειναι ενεργός πολίτης!)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου