ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011:
ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ

20 χρόνια υποδούλωσης ακόμα στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους!!


Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Ε Ι Τ Ε!!!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013:

ΤΡΟΪΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ :
Πραξηκοπηματικό κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου!
Ηρθε η ώρα να τους σταματήσουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!


ΙΟΥΛΙΟΣ 2014:

Γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων απο το Ισραήλ!
Να συσταθεί 2η Νυρεμβέργη!


16 Φεβρουαρίου 2015:

ΟΧΙ στην δικτατορία της Ευρωζώνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!




Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Η βόμβα του ΤΤ κορυφή του παγόβουνου για το πρόβλημα του τραπεζικού συστήματος

Αναδημοσίευση από Ίσκρα. Μετά την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης των τεσσάρων συστημικών τραπεζών το ποσοστό συμμετοχής του Ταμείου Χρηματοπιστωπικής Σταθερότητας ανά τράπεζα είναι :
Εθνική Τράπεζα 84,35%
Τράπεζα Πειραιώς 81,01%
Alpha Bank 83,71%
Eurobank* 93,55%
* Το ΤΤ συγχωνεύτηκε με την Eurobank
Κατά συνέπεια, το Ελληνικό Δημόσιο, μέσω του ΤΧΣ, αποτελεί τον βασικό μέτοχο στις τέσσερις συστημικές τράπεζες. 



ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΤΤ
Σε βόμβα για όλο το σάπιο τραπεζικό σύστημα εξελίσσεται η υπόθεση των δικαστικών διώξεων στο ΤΤ, οι οποίες αφορούν πάρα πολλά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και της σημερινής Διευθύνουσας Συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασ. Σακελλαρίου (βλ. όλο το δικαστικό πόρισμα παρακάτω).
Έγκυροι κύκλοι στον τραπεζικό χώρο υπογράμμιζαν ότι η υπόθεση του ΤΤ,ανεξάρτητα από επιμέρους σκοπιμότητες που την έφεραν στο φως, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.
  Το πρόβλημα στον τραπεζικό χώρο δεν περιορίζεται μόνο στο ΤΤ,στο οποίο είναι και σχετικά μικρότερο. Το πρόβλημα είναι πολύ ευρύτερο και αφορά πρώτα απ'όλα και κυρίως τις λεγόμενες "συστημικές τράπεζες", οι οποίες μένουν προς το παρόν στο απυρόβλητο.
Η κακοδιαχείριση,τα θαλασσοδάνεια και οι χαριστικές - πελατειακές εξυπηρετήσεις συνιστούν μέγα θέμα στο χώρο των αυθαιρέτως λεγόμενων "συστημικών τραπεζών".
Αυτήν την ώρα πρέπει άμεσα να ανακοπεί το σχέδιο "ιδιωτικοποίησης" των τραπεζών και μάλιστα με σκανδαλώδεις όρους, που η κυβέρνηση σκοπεύει να προωθήσει άμεσα στη Βουλή.
Η κατάσταση που διαμορφώνεται καθιστά πολύ πιο επιτακτική ανάγκη να επανέλθουν η Αγροτική Τράπεζα και το ΤΤ στον πλήρη δημόσιο έλεγχο και ταυτόχρονα να προχωρήσει η εθνικοποίηση-κοινωνικοποίηση όλων των τραπεζών με στόχο την ανασυγκρότησή τους και τη λειτουργία τους με νέα αναπτυξιακά,παραγωγικά,επενδυτικά και κοινωνικά κριτήρια για την διασφάλιση ισχυρής και ευνοϊκής ρευστότητας στην οικονομία.
Αυτήν την κατεύθυνση αδυνατεί να τη φέρει σε πέρας η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου.
Μόνο μια κυβέρνηση της Αριστεράς μπορεί να επαναδιαμορφώσει ένα νέο εθνικοποιημένο-κοινωνικοποιημένο τραπεζικό σύστημα που θα λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια και στόχο την προοδευτική διέξοδο από την κρίση.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΤ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Οι χθεσινοβραδινές εξελίξεις, με τη έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για στελέχη της διοίκησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και γνωστούς επιχειρηματίες,...................
 http://syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου